3 miljoen voor 49 goede ideeën van Rotterdammers

deel dit bericht:
22
December
2021
leestijd 
2
 min

Na een spannende tijd voor een hoop Rotterdamse initiatiefnemers is dan nu eindelijk de kogel door de kerk. 49 Rotterdammers ontvangen van CityLab010 een startbudget. Goed voor ruim 3 miljoen euro. Hiermee kunnen zij hun droom werkelijkheid maken. Wethouders Roos Vermeij (Economie, Wijken en Kleine Kernen) en Arno Bonte (Duurzaamheid, Luchtkwaliteit en Energietransitie) en voorzitter van de stadsjury, Carolien Dieleman, feliciteren alle initiatiefnemers met hun startbudget en wensen hun veel succes met de uitvoering.

Juryrapport

Benieuwd naar alle plannen die een startbudget hebben ontvangen? In het juryrapport 2021 staan de initiatieven één voor één benoemd. Klik hier om het uitgebreide rapport te bekijken met daarin alle scores en toelichtingen van de stadsjury.

Nieuwe ronde CityLab010

Voor het achtste jaar op rij zet het programma CityLab010 van de gemeente Rotterdam haar deuren open voor innovatieve ideeën van Rotterdammers. Dus heb jij een creatief en innovatief idee om de stad nóg mooier te maken? Meld je aan voor de ronde van 2022.