Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

OV


Kinderarts Dichtbij locatie West is gevestigd in Gezondheidscentrum Middelland op de 2e verdieping. Trams 21, 23 en 24 stoppen voor de deur.

Parkeren


Er is rondom het gezondheidscentrum voldoende parkeergelegenheid in de wijk.

Contactgegevens

Acute zorg

neem contact op met uw huisarts of bel 112

Als wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen dan vragen wij je om een berichtje achter te laten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen kun je ons ook bereiken via ondertaand contactformulier

Bedankt! We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het later opnieuw.
Complimenten

Jouw kinderarts Dichtbij doet haar uiterste best om jullie kind zo goed mogelijk te helpen. Als je tevreden bent over de zorg bij Kinderarts Dichtbij, dan horen we dat heel graag. Heb je tips voor ons om de zorg nog beter te maken? Deel die dan ook met ons! Dat kan door een aparte telefonische afspraak te maken, door een email te sturen naar info@kinderartsdichtbij.nl, of bovenstaand contactformulier te gebruiken.

Klachten

Kinderarts Dichtbij wil de beste zorg leveren aan jouw kind. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. In dat geval is het fijn als je dat persoonlijk met jouw kinderarts bespreekt. Mogelijk is er sprake van een misverstand en kan dit direct worden opgelost, of kan de kinderarts extra uitleg geven. Op deze manier kan vaak samen snel gezocht worden naar een oplossing van het probleem. Als je het fijner vindt om een email te sturen of om het contactformulier te gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Als je liever niet het gesprek aangaat met de kinderarts, of als het gesprek niet naar wens verliep, dan kun je een officiële klacht indienen. Kinderarts Dichtbij is via Solopartners aangesloten bij klachtenregeling.nl. Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling.